مواد لازم :
نمك
|
1/8 قاشق چايخوري
|
آرد
|
2 پيمانه
|
پودر قند
|
1/2 پیمانه
|
كره
|
1/2 پيمانه
|
بيكينگ پودر
|
1/2 قاشق چايخوري
|
زرده تخم مرغ
|
3 عدد
|
وانيل شكري
|
1/4 قاشق چايخوري
|
ژله توت فرنگي يا مارمالاد توت فرنگي
|
به مقدار لازم
|
پودر قند
|
1/2 پيمانه
|
طرز تهيه :
آرد ، پودر قند و بيكينگ پودر و نمك را الك كرده با كره مخلوط كرده و ورز دهيد تا اينكه به صورت خرده نان در آيد . وانيل شكري و زرده تخم مرغ هارا اضافه كرده تا به صورت خمير درآيد . خمير را ورز داده تا آنكه نرم شود ، خمير را در كيسه نايلوني قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل يخچال گذاشته تا سرد شود . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن كنيد تا گرم شود .
خمير را نازك پهن كرده و به شكل ستاره باز به شكل گل قالب بزنيد ، تعداد قالبها بايد زوج باشد و با يك قالب كوچكتر وسط نيمي از خميرهاي قالب زده را مجدداً قالب بزنيد تا تو خالي شوند . شيريني ها را داخل سيني مخصوص شيريني پزي قرار دهيد وبه مدت 8 الي 10 دقيقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اينكه رنگش طلايي روشن شود . هنگامي كه سرد شد ،ژله يا مارمالاد را روي نيمي از شيريني ها ماليده و روي آن شيريني هايي را كه وسطشان رادرآورده ايد قرار دهيد و در آخر روي تمام شيريني ها بپاشيد . سيني را ازفر بيرون آورده بعد از2 دقيقه شيرينيها را روي پنجره فلزي قرار داده تا سرد شوند
:: موضوعات مرتبط:
طرز تهیه انواع شرینی و غذاها ,
,
:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1